Vés al contingut
1

Ràdio Pineda estrena aquest dijous «Euclides Ràdio»

Es tracta d'un programa de ràdio que faran cada mes l'alumnat de la nova optativa de ràdio de 2on d'ESO a l'Institut Euclides. Els nois i noies fan, durant un trimestre, dues hores a la setmana dedicades a la ràdio amb la professora Cristina Giralt. D'aquesta assignatura ha nascut un espai mensual que s'emet per Ràdio Pineda l'últim dijous de cada mes, a les 13:30h. L'espai inclou notícies de l'institut, entrevistes, refranys i un petit text literari. En aquests programa, els nois i noies han entrevistat tres botigues del barri de Poblenou. Ràdio Pineda col·labora amb l'Institut Euclides en la formació de l'alumnat i el muntatge, tot i que el programa s'elabora íntegrament pels nois i noies.

La professora de l'optativa de ràdio, Cristina Giralt, ha dit que és una bona oportunitat per treballar amb l'alumnat l'expressió oral, la participació i el món de la ràdio.

El programa es podrà tornar a escoltar a la ràdio a la carta de Ràdio Pineda, www.radiopineda.cat, i APP Aplicació mòbil de Ràdio Pineda