Vés al contingut
1

La Biblioteca M. Serra i Moret et porta al Liceu per gaudir de l'òpera 'Rigoletto' de Verdi

 

La biblioteca Manuel Serra i Moret de Pineda tornarà a posar en marxa, a partir del gener, el Club de Lectura d’Òpera dirigit per l’escriptora Rosa Maria Carbonell. L’activitat, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, té l’objectiu d’acostar el món de l’òpera al públic de les biblioteques i que aquestes desenvolupin clubs de lectura de qualitat. En aquest sentit, per aquest nou curs es proposarà treballar obres que programa el Gran Teatre del Liceu aquesta temporada.


 

La biblioteca et porta al Liceu

Per escalfar motors d’aquesta activitat l’ajuntament de Pineda de Mar i la biblioteca Manuel Serra i Moret organitzen una sortida al Gran Teatre del Liceu per gaudir de l’òpera de Verdi Rigoletto. Serà el proper divendres 3 de desembre a un preu de 95 € per persona. Cal destacar que el preu habitual de les entrades és de 153 € i que, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura i de l’ajuntament de Pineda es pot oferir un descompte del 40% en la localitat i el transport fins a Barcelona de forma gratuïta. Les persones interessades en participar en aquesta activitat poden trucar a la biblioteca al 937623796 o bé enviar un correu electrònic a b.pineda.msm@diba.cat


 

Rigoletto, conferència de Pol Avinyó
Lligat a la sortida al Liceu del 3 de desembre, Pol Avinyó, representant del Gran Teatre del Liceu, oferirà una conferència a la biblioteca sobre l’obra de Verdi el proper dilluns 22 de novembre a les 6 de la tarda. Podran assistir a aquesta conferència tant els membres del club de lectura com qualsevol persona que estigui interessada.

 

1