Vés al contingut
1

Espai d'assessorament sexològic per a dones amb càncer de pit a l'Hospital Comarcal Sant Jaume

L’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella ofereix a les dones amb càncer de pit un espai d’assessorament sexològic. Ho fa, des de l'abril, la Unitat de Patologia Mamària per a les pacients amb aquesta malaltia, tant de l’Alt Maresme com de la Selva Marítima. L’objectiu és abordar de forma personalitzada les disfuncions sexuals que les dones puguin tenir a conseqüència del procés oncològic. S’hi acudeix amb cita prèvia i el dirigeix una ginecòloga.

 

Ho ha explicat al programa Pineda Es Mou de Ràdio Pineda la dra. Mireia Recaj, cap de la unitat de patologia mamària de la Corporació. L'entrevista ha estat dedicada al càncer de mama, amb motiu del Dia Mundial. Segons ha explicat la dra. Mireia Recaj, en un primer moment, la prioritat lògica de les dones amb càncer de pit és guarir-se, però després poc a poc van aflorant totes les preocupacions a l'entorn de la malaltia.

 

El programa Pineda Es Mou, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, ha comptat també amb la participació de l'entitat solidària El Caliu del Cor. També amb el testimoni de Rosa Bayés, que ha superat un càncer de mama.

 

Escolta AQUÍ el programa