Vés al contingut
1

Èxit del 'Batega amb el comerç' amb botigues al carrer i l'outlet de la Fundació El molí d’en Puigvert

 

Fotos. Ràdio Pineda, Gemma Balada, Oleguer Massaguer.


 

Aquesta nova edició del 'fora estocs' per a dinamitzar el comerç ha estat tot un èxit de públic i vendes. Les botigues associades van treure els seus productes al carrer i molta gent ha aprofitat per buscar bons preus de bons productes de tot tipus. En total hi han participat 15 comerços i també s’han organitzat tallers per a infants a plaça Espanya i animació itinerant al matí i la tarda pel centre de la vila. Hi han actuat els Petits Musicae i els Fanàtix.

Però sens dubte, l'èxit sense precedents ha estat l’espai d’outlet de la Fundació «El molí d’en Puigvert». Ja des de bon matí es van formar llargues cues per accedir al recinte on s'hi venia roba i molta gent va esperar més d'una hora per a poder accedir a comprar roba dins de l'espai a la Plaça de les Mèlies. Aquestes activitats solen tenir una gran afluència de persones que arriben fins i tot d'altres poblacions per a comprar roba a molt bon preu.

 

 

1
Foto d'Oleguer Massaguer.

 

1
Fotos de Gemma Balada.

 

1
 

La fundació Molí d'en Puigvert

La fundació és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. El seu objectiu és contribuir a que la persona amb malaltia mental millori les seves competències professionals i pugui incorporar-se al món del treball. També es vol contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per una malaltia mental.

 

La campanya s’organitza conjuntament entre l’Ajuntament de Pineda i l’Associació de Comerciants Gent de Pineda.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

 

1

 

1