Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda i Renfe reforçaran conjuntament la seguretat de l’estació de tren

 

Fotos. Ajuntament de Pineda

 

L’Ajuntament de Pineda i els responsables de seguretat de Renfe han arribat a un acord per reforçar la seguretat a l’estació de tren al municipi. En una reunió celebrada ahir a Pineda s’han plantejat noves mesures que s’aplicaran de forma imminent i que es coordinen amb la reobertura de l’oci nocturn.


 

Reforç a la seguretat

En concret es reforçarà la seguretat en horari de tarda i nit, des de les 17 h i fins a l’últim tren a mitjanit, amb major presència de personal de seguretat a l’interior de l’estació, i amb Policia Local i Mossos d'Esquadra a l’exterior.

Aquesta mesura coincideix amb l’ampliació del personal de seguretat que viatjarà a l’interior dels vagons sobretot en els primers trens del dia – de 6.15 a 7.15 h- per evitar incidències amb els viatgers que l’utilitzen per tornar de festa.



Càmeres de seguretat i tancament amb torns d’accés

La trobada amb els responsables de seguretat de Renfe es produeix uns dies després que l’alcalde de Pineda, Xavier Amor es reunís amb Maite Castillo, Directora de Renfe Catalunya. En aquesta trobada l’alcalde va reclamar a l’operadora la instal·lació de torns d’accés a l’estació per augmentar la seguretat. Per altre banda, l’ajuntament ha obtingut el compromís de Renfe per a la instal·lació de noves càmeres de seguretat dins de l’estació de Pineda al primer semestre del 2022, que s’uniran a les noves 4 càmeres de seguretat que distribuirà l’ajuntament a l’entorn de l’estació.

 

1