Vés al contingut
1

Pineda es promociona a la fira Expovacaciones de Bilbao i aconsegueix l'interès de més de 800 persones

Fotos. Ràdio Pineda i Ajuntament de Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista a Albert Buch i Sònia Moraleda

 

L'Ajuntament de Pineda hi ha participat juntament amb l'associació Pineda Turística donant a conèixer el municipi com a destinació turística. Es va mostrar les possibilitats turístiques que té Pineda i els seus atractius, i l'estand va tenir una gran acceptació per part del client basc. En total, 815 persones van interessar-se per passar les vacances a Pineda i moltes d'elles van participar també en el sorteig d'una estada en un hotel de Pineda. Justament, el sorteig s'ha fet en directe a Ràdio Pineda.

El president de Pineda Turística, Albert Buch, ha dit que «l'estand ha estat tot un èxit i s'ha notat que hi ha ganes de viatjar a destinacions com ara Pineda». També ha dit que «alguns clients fa anys que van visitar la població i ara volen tornar».

 

Albert Buch ha dit que «el client basc busca aspectes culturals i el clima mediterrani i espera que la gratuïtat de les autopistes faci arribar més turisme cap a l'Alt Maresme».

La regidora de Turisme, Sònia Moraleda, ha dit que «Pineda ha estat molt ben acollida i ha ofert la destinació de Pineda com un punt estratègic entre Barcelona i Girona». Ha dit també que «moltes persones van explicar que coneixien Pineda i els seus voltants».

 

1

 

1
Sònia Moraleda ha rebut a l'estand al delegat de turisme del Govern Basc, Javier Hurtado.

 

També han destacat que esdeveniments esportius com ara l'Ironman ha portat molta gent, també als hotels de Pineda ja que cada esportista arriba amb acompanyants i s'hi està diversos dies.

 

A través de Ràdio Pineda s'ha sortejat una estada en un hotel de Pineda de les persones que van visitar l'estand de Pineda.

 

1