Vés al contingut
1

Convocatòria de beques de l’Ajuntament de Pineda per estudis superiors

 

Foto d'arxiu. Ràdio Pineda


 

Fins el 15 d’octubre es poden sol·licitar les beques de l’Ajuntament de Pineda de Mar per estudis superiors. Aquests ajuts econòmics van destinats a la subvenció d’una part de la matrícula o dels costos del transport per a la realització d’aquest tipus d’estudi.

En concret es destinen a alumnat de primer curs de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), graus universitaris i programes de diversificació curricular per a la transició de la vida adulta en centres d’educació especial.

Els requisits bàsics per poder demanar una beca d’estudis superiors, a banda d’estar matriculat en un dels esmentats estudis pel curs 2021-2022 en instituts públics de la Generalitat de Catalunya o en centres integrats o adscrits a la universitat catalana o pública de qualsevol altre indret de l’estat són: estar empadronat a Pineda com a mínim i de forma ininterrompuda, des de l’1 de gener de 2020 que els ingressos familiars no superin el barem establert a les bases reguladores (disposar d’una renda per capita inferior al doble de l’IRSC).


 

La tramitació d’aquest ajut es realitzar telemàticament a través de seu.pinedademar.org o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia (937671560 o citaprevia.pinedademar.org).