Vés al contingut
1

Fins el 30 de setembre us podeu inscriure a la nova temporada de Lliga Municipal de Futbol Sala


 

La Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda arriba a la seva 31ª temporada. El campionat organitzat per la regidoria d’Esports de l’ajuntament ja està llest per començar un nou curs. Enguany podran participar 28 equips distribuïts en 2 grups de 14. El període d’inscripció dels equips estarà obert de l’1 al 30 de setembre, ambdós dies inclosos, mentre que el campionat està previst que comenci dissabte 16 d’octubre per finalitzar a finals del mes de maig.


 

Els equips interessants en participar a la Lliga poden descarregar el formulari d’inscripció, documents d’autoliquidació i normativa del campionat a la web www.pinedademar.cat/esports a l’apartat de Lliga Municipal de Futbol Sala. Per formalitzar la inscripció, els responsables dels equips hauran de presentar al registre municipal el formulari d’inscripció degudament emplenat amb les dades dels responsables de l’equip i tots els jugadors participants així com el document d’autoliquidació del primer pagament.


 

Torneig de post temporada

Tal com ja s’ha fet en edicions anteriors, les primeres setmanes de juny es realitzarà el torneig de post temporada al que podran participar els 8 primers equips de cada grup. Els 16 equips classificats s’enfrontaran en partits eliminatoris que s’establiran per sorteig pur. Així mateix, els equips campions de la lliga i del torneig final de temporada, els màxims golejadors de cada grup i els equips menys golejats seran reconeguts en el tradicional lliurament de trofeus.

 

1