Vés al contingut
1

Com funciona a Pineda el servei de recollida de petits mobles i trastos vells per a particulars?

A Pineda Centre, Les Creus i Poblenou els petits mobles i trastos vells s’han de baixar a partir de els 8 del vespre els diumenges, dimarts i dijous. L'endemà al matí ho recollirà el servei municipal.

En el cas de les urbanitzacions, dilluns i dimecres.
 

S'han de deixar a les zones dels contenidors ocupant el mínim lloc i sense destorbar el pas. Es poden deixar com a màxim 100 kg de petits mobles, electrodomèstics i altres.

A més a més, tothom pot utilitzar la deixalleria municipal de forma gratuïta de dilluns a dissabte de 10h a 14h i diumenges de 10h a 13h.

 

Xavier Amor anuncia una campanya més àmplia d'actuacions

Durant l'estiu, s'ha intensificat la recollida de voluminosos. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que la campanya s'ampliarà amb més actuacions. Alhora, han fet una valoració positiva del reforç que han fet els caps de setmana d'agost amb un servei de recollida especial que l'Ajuntament ha contractat. Ara es vol insistir en els dies i hores de recollida, perquè els mobles no quedin al carrer i es recullin l'endemà si tothom compleix. Ara estan preparant una campanya més àmplia sobre la recollida de residus, perquè la ciutadania prengui consciència que cal col·laborar fent correctament la recollida i complint horaris.