Vés al contingut
1

El Centre Cultural participa a la Mostra ITINERA amb l’obra ‘L’estranya parella’

Foto: Centre Cultural i Recreatiu de Pineda


 


 

Aquest cap de setmana comença la programació de la Mostra Nacional de Teatre ITINERA organitzada per la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya amb la participació del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. La companyia del centre porta l’obra ‘L’estranya parella’ aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols i el dia 12 de setembre el grup Vada Retro Teatre de Barcelona representarà la comèdia ‘El senyor Enric lloga habitació’ a les 6 de la tarda al centre cultural de Pineda.

 

 

Recordem que la Mostra ITINERA neix com a alternativa a la Mostra Nacional de teatre amateur de Catalunya, ja que al no poder fer-se a causa de la pandèmia, la Federació ha volgut fer una mostra itinerant pel territori amb la participació de totes les companyies que formen part de la Federació i que s’hi han volgut apuntar, entre elles, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

 

 

Per cert que la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ja prepara per a finals d’octubre el 2on Congrès de teatre que acullirà el municipi de Santa Susanna.