Vés al contingut
1

L'Espai Creatiu inaugura una mostra d'escultures i pintures de Toni Pachón i Birgit Heuts

 


 

La mostra s'inaugura dissabte a les 7 de la tarda amb una mostra que té per nom 'Art i fusió'. Es tracta d'una mostra d'escultures i pintures dels artistes Toni Pachón i Birgit Heuts. Són treballs en disciplines tant diferents com l'escultura en ferro i la pintura a l'oli.

 


Toni Pachon (02/04/1963 Los Santos de Maimona i resident a Calella)

Era ferrer de professió el que li va brindar l'oportunitat d'aprofundir i expressar-se a través del ferro. Autodidacta, ha creat un llenguatge propi, a partir de les tècniques de repicament, investigant en resultats còncaus i convexos fent treballs en una sola peça. No deixa a ningú indiferent.

Exposicions: Calella, Sabadell i Calldetenes.

 


 


 

Birgit Heuts ( 27/03/1968 . Brüggen –Alemanya – resident a Pineda de Mar)

Artista emergent que ha anat cultivant la seva passió i tècnica progressivament com espai vital per desenvolupar la seva creativitat.
Admiradora de l'impressionisme als 26 anys comença pintar de forma autodidàctica fins que el 2015 inicia un procés de tecnificació reben classes de dibuix i pintura on comença a crear la seva pròpia obra.
Exposicions: Malgrat, Arenys de Munt, Calella , Calella ( Museu arxiu ).


L'exposició estarà oberta a públic fins el 31 d'agost de 7 de la tarda a les 9 del vespre tots els divendres, dissabtes i diumenges i cada dia de Festa Major de Pineda.