Vés al contingut
1

27 professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en aïllament amb COVID

Tenint en compte els hospitals de Calella i Blanes i tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 27 persones. A conseqüència d’aquesta cinquena onada s’han produït baixes en professionals, fet que està obligant a reorganitzar els equips pel que fa a l’activitat ambulatòria en consultes externes. Segons ha informat la Corporació, aquest fet està comportant l’ajornament d’algunes cites.


 

Dades molt preocupants a l'Alt Maresme

En els darrers cinc dies (des de dilluns 19) a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i s’han comptabilitzat 9 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (19/07), s'han registrat 24 ingressos i s’han comptabilitzat 5 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres, i 3 defuncions.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 67 persones, 15 més que dilluns 19 de juliol. Actualment hi ha 29 persones a l’Hospital de Calella i 38 a l’Hospital de Blanes.

Aea el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.420 punts i l’RT és del 1,02. Dades: Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS),

Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 1.920 punts i l’RT és del 1,09. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 1.080 punts i l’RT és del 1,00.