Vés al contingut
1

El comerç de pineda surt al carrer aquest dissabte amb la Shopping Day&Night

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Maribel Granados de Gent de Pineda

 

Aquest dissabte, el comerç de Pineda surt al carrer amb la Shopping Day& Night'. L'Associació de comerciants i empresaris Gent de Pineda organitza aquesta jornada de promoció dels establiments, en un moment en que també volen expressar el seu agraïment a la població pel suport que estan rebent de la gent. Així ho ha explicat Maribel Granados, presidenta de l'entitat .

 

A la Shopping Day& Night, els associats que hi prenen part oferiran els seus productes i ofertes especials davant de les botigues i també amb parades a Plaça Espanya. Serà durant tot el dissabte, de 10 del matí a les 10 del vespre. A partir de les 7 de la tarda hi haurà jocs gegants i jocs d'aigua pera la mainada a la plaça Espanya, Mèlies i C/ Bertomeu. Maribel Granados ha explicat que tot s'ha repartit en diferents espais, per prendre mesures anti-COVID. També hi haurà un espectacle de DJ itinerant. L'objectiu és dinamitzar el comerç local, en un moment que és més necessari que mai.

 

L'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Aquest any sí ha estat possible, adaptant els horaris i les mesures sanitàries de prevenció en la Shopping Day and Nigth d'aquest dissabte. Organitza 'Gent de Pineda' i l'Ajuntament de Pineda.