Vés al contingut
1

Dissabte d'estrena a Pineda MicroSensacions Teatrals, a l'Hotel Promenade

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El proper dissabte, MicroSensacions Teatrals s’estrena a Pineda de Mar, concretament a l’Aqua Hotel Promenade. Es tracta d'un format teatral que consisteix en la representació d'històries de curta durada (uns 15-20 minuts), en espais reduïts i no pensats originàriament per servir d’escenari, i amb molt poc públic (màxim 20 persones). Els hotels, per la seva part, estant buscant oferir al públic de proximitat noves ofertes lúdiques i culturals, a les que es pugui accedir també sense allotjar-se a l'hotel. MicroSensacions Teatrals és un projecte de proximitat, nascut a Pineda i el Maresme, i estrenat a Cabrils. En parla Marta Hernandez, actriu pinedenca i coordinadora del projecte junt amb Daniel Roig.

 

L’Aqua Hotel Promenade de Pineda de Mar s’afegeix a la proposta, oferint les seves instal·lacions com a espai teatral. Així, el proper dissabte 17 de juliol entre les 21.30 i les 23.30 hores, el gimnàs o un vestíbul seran els espais on veure teatre. Es podran veure tres petites peces teatrals diferents. Cada una d’elles es representarà tres vegades i cada espectador podrà escollir l’horari en què les vol veure. Es tracta de fer propostes innovadores en nous espais, en un moment que el sector turístic busca noves ofertes per al públic de proximitat.

 

Els espectacles programats són ‘Soren i la Pantoja’ de Clara Puig, dirigida per Marina Paytubi i interpretada per Silvia Siles i Enric Cervera; ‘Cartrons’ de Núria Peix, dirigida per Salva Carol i interpretada per Núria Peix i Enric Barba; i ‘SwimSmoke’ de Francesc Cutchet, dirigida per Lluís Saus i interpretada per M. Antònia Vidal i Anna Vidal. L'estrena és dissabte al vespre i els preus varien segons l'oferta escollida. Espectacle + copa; espectacle + sopar o bé espectacle + allotjament. Trobareu tota informació i l'entrevista a www.radiopineda.cat

 

1