Vés al contingut
1

Laura Borràs participa a Pineda en un acte comarcal de Junts

Sònia Rojas, Laura Borràs, Noemí Llorens, Joan Rodés i Judith Toronjo

 

Escolta AQUÍ Laura Borràs i Noemí Llorens

 

Laura Borràs participa a Pineda en un acte comarcal de Junts. Va ser ahir al vespre al Restaurant Pura Brasa i va aplegar diferents càrrecs de Junts per Catalunya de la comarca. Laura Borràs, presidenta del Parlament, va dir a Ràdio Pineda que havia vingut a «escoltar més que a dir» i a «conèixer de prop les diferents inquietuds i preocupacions» que hi ha en aquest moments a l'Alt Maresme. En aquest sentit, i en referència als primers 100 dies del Parlament de Catalunya, va explicar que ha fet ja una setantena d'audiències, ha participat en 90 actes i ha fet 15 visites territorials. De tot això, està donant compte als presidents dels grups palamentaris per «traslladar les preocupacions i queixes que està recollint al territori»

 

Laurà Borràs també ha presentat el seu llibre 'Filla de l'1 d'octubre'. Ho va fer ahir a la tarda a Malgrat de Mar i també en va parlar a Pineda. Laura Borràs considera que l'1 d´octubre va néixer políticament i, en aquest llibre explica en primera persona explica com ha estat el trajecte que la va portar del món de la literatura i la docència universitària al de la política activa.

 

La portaveu de Junts a Pineda, Noemí Llorens, va agrair la visita de Laura Borràs i el fet que fos un acte centrat en l'Alt Maresme, «on hi ha un seguit de preocupacions conjuntes relacionades amb la crisi, el turisme i la COVID»

 

 

1
Laura Borràs acompanyada dels i le sintegrants de Junts a Pineda