Vés al contingut
1

L'Aqua Hotel FC de Pineda fa bon balanç de la temporada i l'ascens del primer equip

El delegat del primer equip de Aqua Hotel FC, Toni Llamas, i el coordinador i capità de l'equip, Juanjo Ramos, han explicat a Ràdio Pineda que aquesta temporada, marcada per la pandèmia, han pogut jugar només 12 partits, quan el normal són 30 o 31 partits. La temporada, a més, ha acabat a finals de juny. Han explicat que no esperaven pujar de categoria, però ho han aconseguit.

 

La propera temporada hi haurà nou cos tècnic, entrenador i nous jugadors. ho ha explicat el delegat del primer equip de Aqua Hotel FC, Toni Llamas. L'objectiu per la propera temporada podria ser pujar de categoria, però que no és l'objetiu principal. El més destacat seran els derbys contra el Calella o el Sinera, entre d'altres. I és que la Tercera Catalana és molt diferent a la quarta, segons ha explicat el coordinador i capità de l'equip, Juanjo Ramos

 

El delegat del primer equip de Aqua Hotel FC, Toni Llamas, i el coordinador i capità de l'equip, Juanjo Ramos, També agraeixen als col·laboradors que els ajuden al club i l'esforç de jugadors i cos tècnic.