Vés al contingut
1

Ràdio Pineda estrena l'espai «El Test del Bon Pinedenc», amb bon humor i en format àudio i vídeo

Aquest dijous arriba la principal novetat de l'estiu a Ràdio Pineda. Es tracta de l'espai l'espai «El Test del Bon Pinedenc», en format de ràdio i vídeo. En aquest nou programa, a càrrec d'Estefania Burgos, amb molt bon humor, es fan preguntes a pinedencs i pinedenques de totes les edats per descobrir quins coneixements tenen sobre la població: entorn, personatges, fets històrics o actualitat, entre d'altres. Es podrà veure també per les xarxes socials de Ràdio Pineda: Canal de YouTube, Instagram i Facebook.


 

Recordem que aquesta setmana, Ràdio Pineda estrena els Migdies d'Estiu. Es tracta de microespais d'actualitat, cultura i lleure que emetem des d'avui, cada dia de dilluns a divendres, a 2/4 de 2 del migdia.

Els dilluns, l'espai Fun With English, de l'Escola d'Adults Natura. El programa proposa diferents situacions quotidianes en format radiofònic breu (3-4'). Amb humor i simpatia, l'audiència pot practicar converses en anglès: a una cafeteria, a comprar el pa, salutacions, direccions,...

El dimarts, serà el dia del Report d'Estiu, un espai dels Serveis Informatius de Ràdio Pineda, que es fixarà en diverses qüestions socials i culturals de Pineda en format de reportatge radiofònic.

Dimecres, torna l'espai «Recomana'm un llibre», amb Ana Maria Mateo, amb lectures per aquest estiu.

La principal novetat arribarà dijous, amb el nou espai «El Test del Bon Pinedenc», en format de ràdio i vídeo. En aquest nou programa, a càrrec d'Estefania Burgos, amb molt bon humor es fan preguntes a pinedencs i pinedenques de totes les edats per descobrir quins coneixements tenen sobre la població: entorn, personatges, fets històrics o actualitat, entre d'altres

I els migdies de divendres, l'equip de Ràdio Pineda posarà el focus en les activitats del cap de setmana, amb diverses recomanacions, amb el nou espai «Sortim».

Durant l'estiu, a més, continuem amb els sortejos d'entrades per anar al Parc Aquatic Marineland, i per anar a veure l'Estranya Parella al Centre Cultural.