Vés al contingut
1

Calendari d’activitats del juliol a Pineda de Mar

Amb el lema «Viu l’estiu a Pineda!» l’ajuntament de Pineda de Mar ha presentat avui un calendari amb tota mena d’esdeveniments que es realitzen al municipi durant el mes de juliol. Es tracta d’esdeveniments organitzats per consistori des de diferents regidories o també per entitats municipals. L’objectiu és unificar una agenda d’activitats municipal per tal de dinamitzar sectors com el turisme, el comerç o la restauració. L’ajuntament publicarà calendaris d’activitats per al mes d’agost i setembre.


 

Entre els actes d’aquest mes trobem activitats musicals com petits concerts, DJ’s i animació itinerants, campionats esportius, la shopping night, sardanes, jocs gegants de fusta per els més menuts, cursos i tallers i també nits temàtiques per al jovent del municipi.


 

A banda d’aquestes activitats puntuals, durant tot l’estiu també es podrà gaudir de la Fira d’Estiu situada a la plaça del Mar, i també de les activitats per infants i nens i nenes al Baby Center i al Mini Beach Club situat a la platja dels pescadors.