Vés al contingut
1

Els nens i nenes disposen d'una àmplia oferta de casals d'estiu a Pineda

 

Casal Tespis

El Casal d'Estiu Tespis del Centre Cultural ofereix casal els mesos de juliol i agost a les escoles Jaume I i a l’Antoni Doltra de Poblenou, i al setembre a les instal.lacions del centre cultural. El casal està dirigit a nens i nenes nascuts entre els 2007 i el 2017 i faran tallers, manualitats, activitats artístiques, gimcanes, jocs d’aigua, sortides a la platja de Pineda i al seu entorn més proper, entre altres. El casal d’estiu Tespis començarà el 28 de juny i acabarà el dia 10 de setembre. Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al web: www.casaltespis.cat o els dimarts i dijous de 17:3’h a 20:30h al carrer Antoni Doltra nº13 fins el dia 22 de juny. També podeu trucar al telèfon 619 09 77 14.

 

 

Casal UER Pineda

Es farà al Nino Buscató i és multi-esportiu entre el 5 i el 30 de juliol, de dilluns a divendres al matí i tarda. Les places són limitades. Es faran activitats com ara tecnificació de bàsquet, activitats esportives i coordinació i sortides a la platja. També tallers de cuina i jocs d'aigua. També s'han previst jocs tradicionals i sortides en bicicleta així com excursions al parc aquàtic i reforç d'anglès i deures d'estiu. Per a més informació, www.uerpineda.com Tel 691 668 768.

 

 

Casal Racing Pineda

Dos casals recreatius i multi esportius i un tercer casal més dedicat a la tecnificació és el que ofereix aquest estiu el Racing Pineda de Futbol Sala. Els casals més recreatius es faran a l’escola Aloc i a l’escola Poblenou i començaran el 28 de juny. Estan dirigits a nens i nenes de P3 a 3 d’ESO on podran jugar, fer excursions, activitats de platja, practicar diversos esports i també conèixer la història de Pineda. Pol Ros president del Racing Pineda de Futbol Sala ha explicat que els nens i nenes s’ho passaran molt bé. Pol Ros també ha parlat del tercer casal que organitzen dedicat a la tecnificació del futbol sala i que començarà el dia 5 de juliol a Can Xaubet. Per a més informació i inscripcions podeu fer-ho online al Instagram del Racing Pineda o també trucant al telèfon 628 474 022.

 

 

Casal Futbol Sala Pineda

Es farà a l'Escola Mediterrània fins el 30 de juliol. El seu responsable, Mariano Urbano ha dit que «faran molt esports a l'aire lliure, amb futbol sala, basquet i sortides a la platja i altres espais». Ha dit que «hi ha moltes ganes d'obrir portes i fer activitats i per això s'ho agafen amb molta energia». Acolliran infants a partir de 3 anys i hi ha diferents preus per setmanes. Es farà al matí i també hi ha servei d'acollida.

Més informació a www.futbolsalapineda.com i al telèfon 626 540 050.


 

Casal Istiu Llunàtic

L’escola de muntanya Montpalau Team organitza pels nens i nenes a partir de 10 anys el Casal Istiu Llunàtic amb l’objectiu de fer excursions i travesses per Catalunya i també oferir-los activitats per Pineda. Durant el casal es faran activitats en bicicleta, escalada, platja i projectes a la Riera de Pineda i el seu entorn, entre altres. Lluna Martí, presidenta del Montpalau Team ha explicat que aquest any han preparat una ruta pel Cadí, una altre al Montnegre i una travessa en bicicleta de muntanya sortint de la Molina i acabant al Cap de Creus. El Casal Istiu Llunàtic de l’Escola de Muntanya Montpalau Team començarà el 28 de juny i acabarà el 30 de juliol. Per a més informació i inscripcions ho podeu fer al web: www.montpalauteam.cat, també per telèfon al 638 279 057 o bé enviant un mail a: info@montpalauteam.cat El seu nou local està al Carrer de les Puntaires, 29 de Pineda.


 

Campus d'estiu de Can Xaubet

Es farà al complex esportiu segons ha explicat Gerard Fluixà, amb una temàtica enfocada a les olimpíades i els seus diferents esports. Podran conèixer també els valors de cada disciplina.  Podran practicar futbol, basquet, atletisme i natació i serà molt lúdic i esportiu. Hi haurà també manualitats, amb grups diferents per edats i per grups de convivència.  Per a més informació us podeu adreçar a Can Xaubet, també a www.canxaubet.cat i al telèfon 93 762 72 62.

 


 

Casal Base Nàutica de Pineda

El casal preveu esports nàutics amb vela lleugera, el patí català o kaiac entre altres a la Platja dels Pins. Miguel Cerrón ha dit que «és una bona forma de conèixer el món de la nàutica i -ha afegit- que les persones que comencen el casal, no el deixen perquè els agrada molt». Les places s'omplen i és important fer-ho aviat si voleu tenir plaça.  Per a més informació us podeu adreçar a www.nauticapinedademar.com i al telèfon 658 663 282.

 


 

Casal Supervacances del Club Tennis Pineda

Rafa Bautista ha explicat que el casal es farà el mes de juliol, per fer una aturada el mes d'agost i tornar al setembre, amb horaris diferents. Es faran activitats com ara tennis, manualitats, jocs i piscina, i totes les activitats es fan al recinte del Club Tennis Pineda, al Pinemar. També faran un parell de sortides a Marineland i també a WaterWorld de Lloret i ha afegit que «està tot a punt amb moltes ganes de rebre els nens i nenes de Pineda». Per a més informació podeu visitar www.tecnotennis.cat i al telèfon 620 830 909.


 

Jornades de Tecnificació de futbol

El casal es farà a Can Xaubet entre el 28 de juny i el 30 de juliol. Toni Llamas i Diego Viedma han explicat que «esperen a molts nens i nenes del 2006 al 2015». El campus es fa fins el 30 de juliol, amb tècniques de futbol i treballant amb molta intensitat.  També han explicat que «l'objectiu és la seva millora en l'esport però gaudint de l'esport». És un campus 100% futbol i tecnificació amb entrenament, tècniques de joc reals i situacions diferents. També es tracta la intel.ligència en el joc o la precisió en els passis i el control de la pilota i coordinació entre altres.  Més informació a silvia@supportsoccer.es i al tel 679 58 38 97.


 

Casal de l'Espai Creatiu Coworking

L’Espai creatiu Coworking acull al seu local un casal d’estiu organitzat per Blanc de Guix. El casal començarà el 23 de juny fins el 10 de setembre per a nenes i nens fins a 12 anys cada dia de 9 a 13 h. La tutora responsable del casal Filo Menacho ha dit que serà un casal «basat en la descoberta i creació artística practicant diferents disciplines i tècniques artístiques, des de dibuix, pintura, art tèxtil, art floral, o fang» i es complementarà amb el ioga i la música i també amb la història de Pineda. Es farà a l'Espai Creatiu Coworking, C/ Major, 30 de Pineda. Per a més informació truqueu al telèfon: 610 32 46 47 o al 610 41 01 81 i també fan servir el hashtag
#vitaminespelservell

 

1