Vés al contingut
1

Catsalut i l’Ajuntament de Pineda es coordinen per fer seguiment de la Covid-19 a l’estiu

Pineda ja té en marxa la ‘Comissió de Seguiment de la Covid-19’, per a la temporada d’estiu 2021. Ahir dijous es va fer la primera trobada telemàtica de l’equip de treball que encapçalen l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la directora del sector Selva Marítima i Alt Maresme del CatSalut, la doctora Maria Josep López Dolcet, i la directora de l'ABS Pineda, Poblenou i Santa Susanna, Adriana Ramos.

 

L’objectiu de la comissió és preparar la temporada d’estiu a Pineda on s'espera que hi hagi un increment de la població amb l'arribada dels estiuejants i dels turistes, i resoldre les incidències que puguin sorgir en relació a les mesures sanitàries que encara s’han de tenir molt presents. Es vol evitar qualsevol brot de propagació de la pandèmia. En aquests moments, els resultats de la pandèmia a Pineda són molt bons, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, i les dades que tendeixen positivament a la millora.

 

Hotel de Salut pels turistes de vacances que donin positiu

Una de les mesures que ha posat en marxa CatSalut és l'anomenat «Hotel de Salut» destinat a aquelles persones que, estan de vacances a Pineda, i es diagnostiquin com a positives, si no tenen les condicions necessàries d'allotjament per a fer un aïllament, serien traslladades a Barcelona en un hotel per fer la preceptiva quarantena.


Així mateix els establiments hotelers rebran en breu, per part del Departament de Salut, les instruccions i els protocols a seguir en el cas que hi hagi hostes que resultin positius en la seva estada a Pineda de Mar.


D'altra banda CatSalut ha informat que el ritme de vacunacions de Pineda està anant molt bé i que a dia d'avui en primera dosi ja hi ha el 71% de la població vacunada.