Vés al contingut
1

Bases de participació als concursos d'estiu de Ràdio Pineda

TERMES, CONDICIONS i BASES LEGALS DE PARTICIPACIÓ EN LA PROMOCIÓ

 

1.- ENS ORGANITZADOR DE LA PROMOCIÓ. Ràdio Pineda, emissora municipal de Pineda de Mar, de l'Ajuntament de Pineda, amb domicili al carrer Justícia, 25, baixos Pineda de Mar, organitza amb finalitats promocionals i de participació, el sorteig de:

Lot per la Revetlla de Sant Joan

Hotel Balneari Vichy Catalan

Entrades a parcs aqüàtics

 

 

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ.

Lot per la Revetlla de Sant Joan: La Promoció s’iniciarà el dia 17 de juny i finalitzarà el dia 21 de juny. El sorteig que es farà el dia 22 de juny les 9,30h

Hotel Balneari Vichy Catalan: La Promoció s’iniciarà el dia 22 de juny i finalitzarà el dia 28 de juny. El sorteig que es farà el dia 29 de juny les 9,30h

Entrades als pars aqüatics: Cada setmana dels mesos de juliol (i agost a confirmar), la promoció començarà dilluns i acabarà dijous. El sorteig setmanal serà els divendres a les 9,30h.

 

 

3.- REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LA PROMOCIÓ. Els requisits de participació seran els següents: – Podran participar aquelles persones que resideixin a Espanya i siguin majors de 18 anys. – Poden participar mitjançant el post de Facebook a la plana de Ràdio Pineda on anunciem cada sorteig, o trucant a Ràdio Pineda quan els locutors/es, en directe, fan esment del concurs (Tel. 93 767 19 19) -Es numerarà en un mateix sorteig els participants de Facebook i les trucades, que s'aniran afegint al post de Facebook escrivint el nom de la persona que ha trucat en un "comentari" que farem des del perfil de la pàgina al post del sorteig. -El sorteig del número guanyador es farà amb l'aplicació "numerosaleatorios.com" i s'enregistrarà en vídeo als estudis el moment del sorteig.

 

4.- CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ I PREMIS. La persona guanyadora es donarà a conéixer en directe per antena en el mateix moment que fem cada sorteig. A més, ho sabrà a través del post de Facebook de cada sorteig (si ha participat per aquesta via) o per antena el dia del sorteig (si ha participat per telèfon). El guanyador/a haurà de contactar amb Ràdio Pineda i recollir el val del regal en un màxim de 48 hores a partir que s'hagi fet públic el guanyador/a.

 

5.- LIMITACIONS. El premi lliurat no serà transferible ni susceptible de canvis, alteracions o compensacions a petició dels Participants, no podent ser canviat per qualsevol altre producte ni per diners. S’estableix un termini de QUINZE (15) dies naturals des de la data de la concessió del premi, per a efectuar qualsevol reclamació.

 

6.- FACEBOOK. La promoció no està patrocinada, avalada, administrada ni associada de cap manera a Facebook pel que els participants alliberen a Facebook de tota responsabilitat pels eventuals danys que es derivin d’aquesta.

 

7.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS. Ràdio Pineda en cap cas recull dades personals dels participants. Les persones que participin al concurs via Facebook es responsabilitzen de l'ús que en fan d'aquesta xarxa social.

 

8.- CANVIS. Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en la Promoció.

 

9.- LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola. Seran competents per a resoldre qualsevol reclamació o controvèrsia que pogués plantejar-se en relació amb la validesa, interpretació o compliment d’aquestes bases els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.