Vés al contingut
1

Pineda inaugura l'skatepark amb classes, Jam Sessions i una exhibició de Danny León

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista a Xavier Amor

 

Aquest dissabte s'organitza una jornada molt especial per inaugurar de forma oficial el nou skatepark de la Rambla Catalunya. Es vol donar a conèixer el nou espai a tota la ciutadania i en especial als amants dels esports de lliscament de Pineda i rodalies.

Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, el nou skatepark acollirà diverses classes d’iniciació i nivell avançat, de diferents estils i disciplines com monopatí, cruiser, surfskate, roller freestyle i skateboarding. També Jam sessions i jocs i premis pels millors salts.

A 2/4 de 7 de la tarda es podrà veure l’exhibició de Danny León, un dels principals skaters de l’Estat i conegut internacionalment.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «l'objectiu és que els més joves, però també la població en general, pugui gaudir d'un espai que s'ha remodelat per complet i que ara ofereix una millor imatge». També ha explicat que «s'ha volgut recuperar un espai que no tenia utilitat i ara està a disposició dels ciutadans».

També ha avançat que es remodelarà la passera de la Riera de Pineda, que requereix un projecte tècnic que es farà properament. L'alcalde també ha anunciat que «properament es projectarà un espai destinat als infants en aquella zona».

 

 

1

 

 

1
 

En el procés d'organització de la jornada hi han participat els patinadors de Pineda, que també van estar presents en el procés participatiu al que es va decidir el disseny d'aquest nou skatepark. Les classes són totes gratuïtes i és necessària inscripció prèvia omplint el formulari d’inscripció que trobareu a les webs www.pinedademar.cat/rollerblading/ i www.pinedademar.cat/surfskate/.


 

Per a més informació sobre aquestes inscripcions podeu contactar amb l’Espai jove Can Jalpí per Whatsapp (660527750) o Instagram (@canjalpi_espaijove)

 

1