Vés al contingut
1

Dissabte arriba a Pineda, per iniciativa ciutadana, el projecte 'Libera, unidos contra la basuraleza'

Dissabte arriba a Pineda, per iniciativa ciutadana, el projecte 'Libera, unidos contra la basuraleza'. Aquest projecte neix l'any 2017 per frenar les conseqüències de les escombraries abandonades en els espais naturals, en els diferents ecosistemes espanyols. Va ser creat per l'ONG ambiental degana d'Espanya, SEO / BirdLife, en aliança amb Ecoembes, l'organització mediambiental sense ànim de lucre que promou l'economia circular a través del reciclatge dels envasos.

 

Dissabte, a diferents punts de tot l'estat espanyol, es farà una recollida de brossa a espais naturals. Un pinedenc, Guillermo Chiarenza, s'hi ha apuntat a través de la web https://proyectolibera.org proposant un punt de recollida a la platja de la Riera. Ha explicat a Ràdio Pineda que va veure a la web que no hi havia cap punt per fer l'activitat a Pineda, i va crear-ne un. Guillermo Chiarenza vol animar a la participació de la ciutadania.

 

Serà dissabte, a les 10,30h. a la platja de la Riera (Av. Tarongers amb Passeig Marítim). L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar i mobilitzar la ciutadania per mantenir els espais naturals lliures d'escombraries i que puguem, d'aquesta manera, alliberar molta més vida a favor de la biodiversitat.

 

1