Vés al contingut
1

Es lliura el premi a la guanyadora del Concurs de Cartells Sense Fum

 

Foto: Ajuntament de Pineda


 

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el regidor de Salut Pública Santiago Macip han visitat l’Escola Aloc de Pineda per entregar el premi a l’alumna Martina Bravo, guanyadora del XIIIè Concurs de Cartells Sense Fum. Sis escoles hi han participat amb dissenys de cartells amb missatges preventius i de sensibilització sobre els riscos associats al tabac: malalties que provoca, despesa econòmica, costos pel medi ambient, etc.


 

La guanyadora ha rebut un estoig de pintura, un diploma i un lot de productes de Can Xaubet, a més de l’entrada a l’equipament per a ella i la seva família durant tot un mes. Els finalistes el concurs també han rebut un diploma i un lot de productes. També es sortejarà entre els finalistes un passi familiar a les instal·lacions esportives de Can Xaubet.


 

El cartell guanyador ha estat seleccionat per la seva claredat en el grafisme i en la imatge, i també per basar-se en un missatge positiu de vida saludable enfront del consum de tabac. A més està protagonitzat per una dona, sector en el qual està augmentat molt la prevalença en aquest hàbit. El cartell serà reproduït en postals que es repartiran a tots els nens i nenes de les escoles de Pineda i a més també s’exposarà a les cartelleres municipals.

 

1