Vés al contingut
1

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

 

Foto d'arxiu

 

Avui hi ha Ple a l'Ajuntament de Pineda. El ple ordinari del mes de maig tracta la concessió per la instal·lacio i manteniment de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Inicialment, serà a l'aparcament de la Mina, Can Xaubet i al Passeig marítim entre d'altres punts.  El ple debat punts en matèria d'urbanisme. Es tracta de l'àmbit urbanístic de la zona del Bingo, davant la carretera i a l'entrada de Pinemar. Es podrà desenvolupar una zona comercial privada i alhora es guanyarà una zona verda de 1000m2 i es millora la imatge d'entrada a la població. El ple també tracta la qualificació de Pineda de Mar com a zona turística a efectes dels horaris comercials.


 

Punt d'urgència

Xavier Amor ha dit que «hi ha un punt d'urgència per fer inversions necessàries com ara en temes d'asfaltat de carrers i compra de nous contenidors, entre altres». L'alcalde ha demanat «comprensió als equips de l'oposició per poder posar en ordre els carrers a les portes de la temporada turística».


 

El ple té dues mocions d'ERC-JxP.

La primera fa referència al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal. La segona moció vol activar la recuperació de la Vall de la Riera com a part del patrimoni arquitectònic de la vila. L'alcalde ha dit que «rebran el suport de l'equip de govern».

El ple es reuneix aquest dilluns des de les 5 de la tarda i es podrà seguir a la APP de Ràdio Pineda, i a www.radiopineda.cat