Vés al contingut
1

La pinedenca Lluna Martí guanyadora sènior a la Ultramarató de Menorca de 185 quilòmetres

El seu company Martí Làzaro ha creuat la meta amb ella, assolint la 37ena posició general masculina i Lluna Martí cinquena general femenina. Els dos atletes del club pinedenc Montpalau Team van fer un temps de 26 hores 57 minuts 50 segons.

La prova passa pel conegut com a Camí de Cavalls que envolta l'illa de Menorca des de Ciutadella a Maó i torna a Ciutadella vorejant tota la costa. És una de les proves més dures de tot Europa i passa per zones amb una orografia complicada, platges i nuclis urbans. Lluna Martí i Martí Làzaro s'han preparat durant mesos per a poder córrer aquesta prova.

La prova té també altres distàncies i aplega corredors i corredores de tot arreu. En categoria masculina absoluta l'ha guanyat Antoine Guillon amb 16 hores 47 minuts, seguit de Juan José Larrotcha i Juan Maria Jiménez. En categoria femenina absoluta, l'ha guanyat Bannwarth Claire amb 19 hores 51 minuts, seguida de Kollassa Kollasa i Eva Orives.