Vés al contingut
1

Oncolliga us anima a participar a la 12a Marxa Solidària contra el càncer

 


 

La marxa es pot fer durant tot el mes de maig i podeu fer tres recorreguts de 5, 8 i 12 km. Podeu triar el dia, l’hora i el recorregut que us vagi millor. La sortida i l'arribada dels tres recorreguts és al Monument a la Sardana de Calella. Podeu fer qualsevol dels tres recorreguts que podreu seguir amb el vostre navegador i alhora, col.laborar amb la lluita contra el càncer.

La inscripció val 8€ i podeu fer-la a la seu d’Oncolliga al carrer Costa i Fornaguera, 34 de Calella on us donaran la samarreta per fer la marxa. Podeu fer la inscripció cada dia de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda fins el 28 de maig.

També podeu fer inscripcions online: www.oncolliga.cat


 

Oncolliga us demana no oblidar-vos de fer un foto i penjar-la a les vostres xarxes socials amb l'etiqueta   @oncolligacalella i #caminempelcancercalella2021. D'aquesta manera la campanya es farà visible i també penjaran la foto al web oficial de la Fundació Oncolliga.


 

Oncolliga agraeix també a Mercè Montserrat de Calella Marxa i a la Manoli Miralles la seva col·laboració en el traçat i gravació dels tres  recorreguts de la marxa.


 

Marxa curta

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/marxa-oncolliga-2021-circuit-mitja-72570230

 

Marxa llarga

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/marxa-oncolliga-versio-llarga-72303349

 

1
 

 

1