Vés al contingut
1

Les persones de 56 a 59 anys ja poden demanar cita prèvia al web de Salut per vacunar-se a partir de dilluns

Foto: Dep. Salut

 

[ACTUALITZACIÓ divendres 7/05 9h.]

 

Dilluns comencen les vacunacions a una nova franja d'edat, per sota els 59 anys. Les persones nascudes entre els anys 1962 i 1965 ja poden començar a demanar cita per vacunar-se. Es fa a través de la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. No es pot demanar hora trucant o anant a l'ambulatori, només per internet. La convocatòria de Salut es farà de manera esglaonada, de més a menys edat, començant per les persones nascudes l'any 1962.


 

Durant les pròximes setmanes, les persones d'aquest tram d'edat rebran un missatge SMS que les redirigiran a una aplicació per reservar hora, dia i lloc. També es pot demanar cita al web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. Les persones d'aquesta franja d'edat rebran la vacuna de Pfizer/BionTech.


 

A primera hora d'ahir dijous les persones de 50 a 59 anys que es van connectar primer al web de Salut van aconseguir cita online per vacunar-se, però després no funcionava. Així ho van comprovar diversos oients de Ràdio Pineda, que ens ho van fer saber. Finalment es va restringir l'accés a només els nascuts entre el 1962 i el 1965.

 

Enllaç CITA PRÈVIA:

https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat

 

I la vacunació de la població de 40 a 49 anys començarà al juny, si arriben les vacunes de Pfizer compromeses, segons ha anunciat la consellera de Salut Alba Vergés.


 

Dades de la vacunació a Pineda

En el cas de Pineda, actualment (6/5/21) hi ha 6.603 persones vacunades amb la primera dosi i 2.961 persones ja tenen les dues dosis.

El risc de rebrot a Pineda ha baixat molt i la situació millora. Ara fa un mes era de gairebé 300 i actualment el risc està en 109, tot i que encara es considera alt.