Vés al contingut
1

La Generalitat destinarà 23,7 MEUR al manteniment de les autopistes que acaben peatge, com la C-32

 

La concessió d'Invicat finalitza el pròxim 31 d'agost i la Generalitat passarà a assumir la gestió directa de les vies. És un nou contracte de conservació integral dels trams les autopistes C-32, C-33 i C-31, que deixaran de ser de peatge l'1 de setembre. Els diners es destinaran a la conservació ordinària d'aquestes vies, per garantir la seguretat viària, unes condicions adequades per a la conducció i un estat òptim de conservació de la xarxa. També han de garantir el manteniment de la senyalització, les barreres de seguretat, l'enllumenat o l'abalisament d'unes vies amb un important volum de trànsit.

El 31 d'agost acaba el contracte amb la societat concessionària INVICAT, i per tant, desapareixen els peatges al Maresme.

que té com a objecte la gestió i explotació de les autopistes C-32 (nord), C-33, i un tram de la C-31, de titularitat de la Generalitat.


 

El govern espanyol preveu fer pagar les autopistes i autovies a partir del 2024 a tot l'Estat. Es vol aplicar una mena de peatge amb el concepte 'paga qui més contamina'.