Vés al contingut
1

Els restaurants Diagonal i Can Formiga participen a les jornades gastronòmiques de la maduixa

 

És temps de maduixes i dos restaurants de Pineda, el Diagonal i Can Formiga i 14 restaurants més de la comarca participen a la jornada gastronòmica Temps de Maduixa al Maresme fins el dia 6 de juny. Les maduixes del Maresme són un dels productes estrella de la gastronomia a la comarca i durant aquests dies podeu gaudir de la degustació de menús i plats elaborats amb maduixa del Maresme als restaurants que hi participen. Jordi Pérez, el nostre home del temps i pagès que cultiva maduixes a Pineda ha explicat a la nostra emissora que la maduixa del Maresme és més petita, gustosa i de temporada.

Jordi Pérez ha explicat que el cultiu de la maduixa és delicat i porta molta feina ja que està 9 mesos a la terra. Se sembra el setembre i es recull entre maig i juny, segons el fred que hagi fet l’hivern.

 

La jornada gastronòmica Temps de Maduixa al Maresme, organitzades pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i pel Consell Comarcal del Maresme (Xarxa Productes de la Terra), té com a objectiu donar a conèixer – i tastar – un dels productes singulars més importants de la comarca.