Vés al contingut
1

Esquerra Republicana-Junts x Pineda celebrarà el 90è aniversari d'ERC

 

Escolta l'entrevista a Mònica Palacín

 

La secció local d’Esquerra Republicana a Pineda i la plataforma Junts x Pineda han organitzat per dissabte un acte per celebrar el 90è aniversari d’Esquerra Republicana. L’acte tindrà lloc al pati de Can Comas a les 8 del vespre, i comptarà amb la Consellera de Justícia en funcions, Ester Capella. També hi participarà el que fou el president de la secció local a Pineda, Francesc Mestres, que estarà acompanyat de la diputada al Parlament i portaveu del grup municipal, Mònica Palacín. La diputada pinedenca ha dit que «han sobreviscut a molts períodes però es mantenen fidels als seus ideals, des de l'esquerra per donar suport al poble i que recull la seva voluntat per tenir tots els drets socials».

Mònica Palacín també ha dit que «en aquest moment són a les portes d'assumir la presidència de la Generalitat». També ha dit que «la majoria del país ha triat la proposta republicana i per això és urgent tenir govern per posar solucions a les necessitats que té el país i per fer front a la pandèmia.

L'acte de dissabte també comptarà també amb la música d’Estel Villaronga amb peces de violí, i es projectaran vídeos que repassen la trajectòria d’Esquerra Republicana durant aquests 90 anys.


 

Degut a les limitacions sanitàries, l’aforament serà limitat i els participants podran inscriure’s a l’acte al

correu electrònic pineda@esquerra.cat