Vés al contingut
1

ERC-JxP demana una campanya d'informació sobre els ajuts de l'Ajuntament per a famílies en situació precària

 

Foto: Arxiu de Ràdio Pineda

 

Al darrer torn obert de paraules, han preguntat sobre com les famílies en situació precària poden accedir als ajuts que pugui atorgar l'Ajuntament de Pineda. Per això demanen crear canals per accedir a la informació, i també han demanat que sigui la pròpia Policia Local qui pugui orientar les famílies quan actuen en diverses situacions.

El regidor Hugo Ernesto Guffanti ha dit que «calen tots els canals per donar el màxim d'informació ja que moltes famílies no saben accedir per mitjans electrònics». Ha afegit que fins i tot «hi ha casos de famílies sense recursos ni accés a internet».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «hi ha preocupació sobre com poder atendre a totes les famílies que ho necessiten». Ha dit que «els Serveis Socials intenten arribar a tot arreu fins i tot a les persones que no estan al padró o en situació irregular». Xavier Amor ha dit que «el moment actual també és complicat ja que hi ha bretxa digital».

Ha afegit que «aprofundiran en aquesta línia per saber fer millores al servei» i ha dit que «s'intenta arribar a tots els col.lectius i a tota la gent que ho necessita».

El tema es va tractar al darrer torn obert de paraules del Ple municipal.