Vés al contingut
1

Alejandro Fernández (PP) a Pineda: "Hi ha turismofòbia per part d'alguns partits a Catalunya"

Reunió a la seu del PP de Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ les declaracions d'Alejandro Fernández i Manel Giménez

 

Reunió aquest matí a Pineda del president del PP català, Alejandro Fernández, amb representants del sector turístic de Pineda i Maresme. En la reunió, els representants de l'empresariat d'hotels i càmpings han plantejat la preocupació que hi ha pels efectes de la crisi de la COVID-19 al turisme, amb greus repercussions al sector i als llocs de treball que genera, i també pel fet que la campanya de vacunació avança molt lentament.

 

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha dit que a la trobada ha copsat la preocupació que hi ha des del sector. Ha lamentat el que ha anomenat «turismofòbia per part d'algunes formacions polítiques a Catalunya» i ha recordat que«ara mateix a Catalunya no tenim govern, i per tant, està tot aturat». Ha explicat que des del PP traslladaran les peticions dels hotelers de la comarca al Parlament, defensant la supressió de la taxa turística, i al Congrés, perquè s'incloguin projectes turístics als Fons Europeus. Alejandro Fernández ha volgut remarcar que a Catalunya, el sector turístic Turisme és el 12% del Producte Interior Brut de forma directe, i el 24% del PIB indirecte, «amb el que suposa en generació de llocs de treball i de qualitat de vida de la població».


 

El president del PP de Pineda, Manel Giménez, ha dit que no s'està escoltant prou al sector turístic des del govern català ni espanyol. Per això, la situació és d'angoixa des dels establiments hotelers, que es poden arribar a plantejar tancar si no tenen un mínim de garanties que podran tirar endavant els projectes empresarials. Manel Giménez, ha agraït la visita del president del PP català i que s'hagi interessat per la situació del sector turístic del maresme.