Vés al contingut
1

La taxa de reproducció de la Covid-19 a Pineda és ara de 0,60

 

Foto d'arxiu. CSMS

 

Recordem que l'epidèmia creix si és superior a 1. Els darrers set dies s'han detectat a Pineda 19 casos positius i l'índex de risc de contagi és encara alt, tant a Pineda com a l'Alt Maresme. Només a Santa Cebrià de Vallalta l'índex és zero, amb cap persona positiva en els darrers set dies.


 

29 persones hospitalitzades als hospitals de la Corporació

Actualment hi ha 13 persones ingressades a l’Hospital de Calella per Covid-19 i 16 a l’Hospital de Blanes. L’Hospital Sociosanitari de Calella ja no té cap cas actiu de coronavirus i per aquest motiu el centre torna a ser qualificat de 'verd'.

En concret, a l’Hospital de Calella s’han registrat 8 nous positius i 3 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (15/04), no s’ha registrat cap nou ingrés i tampoc s’ha comptabilitzat cap alta.

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (15/04) s'ha registrat 1 alta d'un pacient que s'ha negativitzat, però continua ingressat al centre. Amb aquesta alta el sociosanitari de Calella ja no té cap cas actiu de coronavirus i per aquest motiu el centre torna a ser qualificat de 'verd'.