Vés al contingut
1

Solidaritat i integració social: l'acte d'AXA Pineda amb la Fundació Marpí

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Joaquim Burjons (Fundació Marpí) i Clara Morera (AXA Uniamar Pineda)

 

El Taller Horitzó ha acollit l'entrega de premis del concurs de dibuix que organitza l'Agència Axa Uniamar de Pineda per als usuaris i usuàries del taller. Tant el concurs com l'entrega de premis , pren molta importància pel col·lectiu de la Fundació Marpí. Així ho ha explicat a Ràdio Pineda, Joaquim Burjons, president de la Fundació Marpí, que ha destacat la sensibilitat social de l'empresa i la responsabilitat social que tenen. Joaquim Burjons ha dit que aquest tipus d'actes tenen més importància de la sembla, perquè «contribueixen a la integració social de les persones amb discapacitat». «El fet de sentir-se reconeguts i poder participar és important, i encara ha pres més relleu aquesta època de pandèmia que estem vivint, tan tancats, així com la col·laboració amb les entitats»

1

Clara Morera, directora de l'agència AXA Uniamar Pineda, ha dit que «és important que la pandèmia no ens aturi, i sobretot que no aturi els actes solidaris i socials, que calen més que mai». «Jo sento que rebem molt més que el que donem », ha dit a Ràdio Pineda.

 

Tots els participants van rebre un diploma i també va haver un sorteig de regals. L'acte anteriorment es feia a la seu de l'empresa AXA, a l'Avinguda Montserrat, però enguany es va fer a l'espai exterior de la Fundació Marpí.

 

1