Vés al contingut
1

Ja podeu visitar l'exposició de l'artista Mary Heredia a la seu d'Òmnium Alt Maresme

 

Fotos de Joan Caimel
 

Òmnium Alt Maresme organitza durant aquest mes d'abril tota una programació d'actes culturals a la seva seu de Pineda al carrer Montpalau 12-14.

Ara ja podeu visitar 'L'era estructurada' de l'artista pinedenca Mary Heredia. És una mostra de les seves creacions amb obres pictòriques lleugeres, estructures reciclades i coloristes fetes amb material reciclat. Ha fet servir cartrons i cartolines, o bé oueres com a part dels materials per fer les seves creacions. L'exposició es va inaugurar divendres i es pot visitar fins el 9 de juny els dilluns, dimecres i divendres de 17h a 19h.

 

1


 

Presentació del Premi Sant Jordi 'L'aigua que vols'

La segona proposta cultural que organitza Òmnium Alt Maresme serà pel divendres 16 d'abril amb la presentació de l'obra guanyadora del Premi Sant Jordi 'L'aigua que vols' a càrrec de l'autor Víctor Garcia Tur. L'autor comentarà la seva obra, respondrà les preguntes dels assistents i també signarà el llibre que podreu comprar en acabar l'acte.


 

Diada de Sant Jordi

Finalment el divendres 23 d'abril Diada de Sant Jordi Òmnium Alt Maresme commemorarà l'Any Carner en el 50è aniversari de la seva mort amb la xerrada 'Josep Carner, el príncep dels poetes' conduïda per l'estudiant de filologia Ricard Zanca. També es farà la lectura d'una selecció de els obres del poeta noucentista.


L'aforament a tots els actes és limitat i cal fer inscripció prèvia. Tota la informació i els enllaços els trobareu a les publicacions de la pàgina de Facebook d'Òmnium Alt Maresme i al perfil d'Instagram @omniumaltmaresme