Vés al contingut
1

L'exposició de l'artista pinedenca Mary Heredia inaugura els actes culturals d'Òmnium Alt Maresme

Fotos: Mary Heredya

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Mary Heredia

 


 

Òmnium Alt Maresme organitza durant aquest mes d'abril tota una programació d'actes culturals a la seva seu de Pineda al carrer Montpalau 12-14. El primer dels actes és aquest divendres amb la inauguració de l'exposició 'L'era estructurada' de l'artista pinedenca Mary Heredia.

 

3

Mary Heredia

 

 

 

Hem parlat amb ella i ha dit que el públic podrà veure una mostra de les seves creacions amb obres pictòriques lleugeres, estructures reciclades i coloristes fetes amb material reciclat.

 

 

2

Geometria cònica amb elements reciclats de l'artista Mary Heredia

 

 

 

Mary Heredia ha dit que els cartrons, les cartolines que ja no utilitza o les oueres són part dels materials que utilitza per fer les seves creacions.

L'exposició s'inaugura aquest divendres a les 19h i es podrà visitar al local d'Òmnium Alt Maresme fins el 9 de juny els dilluns, dimecres i divendres de 17h a 19h.


 

 

 

La segona proposta cultural que organitza Òmnium Alt Maresme serà pel divendres 16 d'abril amb la presentació de l'obra guanyadora del Premi Sant Jordi 'L'aigua que vols' a càrrec de l'autor Víctor Garcia Tur. L'autor comentarà la seva obra, respondrà les preguntes dels assistents i també signarà el llibre que podreu comprar en acabar l'acte.


 

Finalment el divendres 23 d'abril Diada de Sant Jordi Òmnium Alt Maresme commemorarà l'Any Carner en el 50è aniversari de la seva mort amb la xerrada 'Josep Carner, el príncep dels poetes' conduïda per l'estudiant de filologia Ricard Zanca. També es farà la lectura d'una selecció de els obres del poeta noucentista.


 

L'aforament a tots els actes és limitat i cal fer inscripció prèvia. Tota la informació i els enllaços els trobareu a les publicacions de la pàgina de Facebook d'Òmnium Alt Maresme i al perfil d'Instagram @omniumaltmaresme