Vés al contingut
1

Una gimcana i una tarda d'esport a Pineda per commemorar el Dia Mundial de la salut i l'activitat física

Foto: Jornada d'Esport de l'Espai Jove

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Jorge Torres

 

 

Les regidories de Joventut, Salut i Esports de l'Ajuntament de Pineda organitzen aquesta setmana una gimcana i una tarda d'esport a Pineda per commemorar el dia mundial de la Salut i l'activitat física. Aquest dimecres a la tarda es fa una gimcana per la salut oberta a tothom i amb la participació dels nois i noies de l'Espai Jove, a Can Jalpí. El regidor d'esports Jorge Torres ha explicat que es tracta d'una gimcana per equips reduïts. Es farà en 4 espais separats i amb jocs diferents a cada espai sobre alimentació, esport, sexualitat i substàncies.

 

 

I dissabte a la tarda es farà una altre proposta dirigida a la pràctica de diferents esports a 6 espais diferents del municipi. (Pinemar, escola Antoni Doltra, Institut Euclides, a la pista del barri del Carme, a Can Jalpí i a Can Moré). Jorge Torres ha dit que l'activitat és oberta a tothom i es podrà practicar bàdminton, voleibol, cros-fit, ping-pong i tir amb arc.

 

 

Si esteu interessats a participar d'aquestes activitats cal que feu inscripció prèvia a través de l'Instagram de Can Jalpí. Organitzen les regidories de Joventut, Salut i Esports de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

2