Vés al contingut
1

La Confraria de Poblenou ha celebrat actes alternatius a la Processó aquest Dijous i Divendres Sant

L'acte de Divendres Sant a les 6 de la tarda. Fotos: Joan Caimel

Vídeo Facebook Live de la retransmissió de Ràdio Pineda: https://www.facebook.com/radiopineda/videos/3458539017585732/

 

La situació de pandèmia va obligar per segon any a suspendre la Processó de Divendres Sant a Poblenou, però la Confraria va apostar per actes alternatius, que van permetre acostar-se a les imatges per uns moments i mantenir la devoció i la tradició.

Dijous Sant, durant tota la tarda i fins 2/4 de 10 de la nit, es va fer l'ofrena floral. Les persones que van voler, van passar de forma esglaonada per la seu social de la Confraria, al C/ Vallés, i per uns moments van poder participar en l'ofrena.

Divendres Sant, durant tot el dia, també va haver la possibilitat d'acostar-se a veure les imatges i encendre una espelma. A les 6 de la tarda, hora en que començaria la Processó, es va fer un acte simbòlic, amb alguns membres de Tambores Negros i Timbalers de l'Alt Maresme. La presidenta de la Cofraria de Poblenou es va mostrar satisfeta i agraïda dels actes que s'havien pogut fer.

Com que l'accés era restringit, i que es podrà escoltar per megafonia i seguir en directe pel Facebook de Ràdio Pineda.

També les parròquies han pogut fer les celebracions de dijous i divendres sant, així com la celebració de la Vetlla Pasqual i la Pasqua, amb les mesures d'aforament necessàries. Els horaris de la Vetlla Pasqual, que es feia dissabte a la nit, es van avançar al vespre pel toc de queda.

 

1