Vés al contingut
1

Baixa el nombre de persones ingressades per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes


 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 20 persones, 7 menys que dilluns 29 de març. Actualment hi ha 12 persones a l’Hospital de Calella, 2 al sociosanitari de Calella i 6 a l’Hospital de Blanes.

A l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 3 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, i 1 defunció.


 

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (29/03), s’han registrat 2 ingressos i 7 altes, 3 de les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre, i 1 defunció.

Foto. Arxiu. CSMS
 

A l’Hospital Sociosanitari de Calella no s’han comptabilitzat 4 altes, 2 de les quals de pacients que s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 331 punts i l’RT és de l'2,44. Mentre que a la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 356 punts i l’RT és de l'1,31. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 305 punts i l’RT és de l'1,30.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, a dia d’avui no hi ha cap professional en aïllament per la Covid-19.

Cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi limitant el contacte social, a més de continuar aplicant les mesures d'higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.