Vés al contingut
1

L'ADIAM Alt Maresme competeix el cap de setmana a la Fase de Grups del Campionat d'Espanya de Futbol 7

 

 

 

La competició es fa el cap de setmana a Can Xaubet de Pineda i al Germans Margall de Malgrat de Mar. L'ADIAM s'haurà d'enfrontar a equips com ara el Disport de Catalunya, la Selecció d'Extremadura, el Rayo Vallecano de Madrid o el Eibar del País Basc, així com el AMDDA de Màlaga, o el Llevant de València. Hi ha dos grups i Pineda li ha tocat per sorteig el grup B.

 

1

 

1
Foto: ADIAM

 

La presidenta de l'ADIAM Alt Maresme, Maria Arellano, ha dit que participen a la lliga estatal i s'han establert protocols per a poder reprendre lla competició.

Ha dit que «hi ha equips de nivell». L'entrenadora de l'equip`, Carla Martín, ha dit que «són un equip jove però fan bon paper a la lliga i estan molt orgullosos dels resultats».

Un dels jugadors de l'equip, Daniel Pi, ha dit que «el nivell és molt alt però estan convençuts que podran fer un bon treball com a equip».

Tots han dit que estan molt orgullosos de la tasca que du a terme l'entitat. Han explicat que els equips estan allotjats en diferents establiments de Pineda i comarca. Els partits es disputaran a Malgrat i Pineda, però el grup B, on hi es l'ADIAM jugarà a casa, per tant, a Can Xaubet.

També han dit que estan molt contents de poder comptar amb jugadors amb experiència que han estat cedits per altres clubs. Es tracta de Emilio Manuel i Leandro Pérez que són de Madrid, i Héctor Gadea cedit per l'Hèrcules Paralímpic. Els tres ajudaran a l'ADIAM en competicions oficials.

Han assegurat que s'han preparat pel campionat del cap de setmana i estant contents amb la dinàmica de l'equip.

 

ADIAM també ha donat les gràcies als ajuntaments que els donen tot el suport així com a l'equip de voluntaris. També han manifestat les ganes de poder comptar amb algun nou patrocinador pels diferents equips que té l'entitat.

 

1
Leandro Pérez

 

 

1
Hèctor Gadea

 

 

1
Emilio Manuel