Vés al contingut
1

Finalitza la preinscripció escolar amb 478 sol·licituds als centres de Pineda

 

El procés de preinscripció escolar pel curs 2021-2022 finalitza a Pineda de Mar amb un total de 478 sol·licituds a centres del municipi. D’aquestes, 212 corresponen al cicle infantil i primària (majoritàriament al cicle infantil, P3 amb 180 sol·licituds). Pel que fa a l’educació secundària, s’han realitzat 266 sol·licituds als instituts de Pineda de Mar (252 a primer de l’ESO).


 

Suport municipal a la preinscripció telemàtica

Enguany el procés de preinscripció escolar s’ha dut a terme de forma totalment telemàtica. Pensant en les famílies que poguessin tenir dificultats per tramitar-la, des de la Regidoria d’Educació es va posar a l’abast de la ciutadania un servei de suport per tramitar aquesta sol·licitud. En concret es podria demanar cita prèvia o bé a Can Comas o bé al Centre Cívic Poblenou per tramitar la sol·licitud amb el suport del personal de l’ajuntament. Així van fer-ho un total de 56 persones, ja sigui de forma presencial com amb suport telefònic.


 

19 d’abril, publicació dels barems provisionals per centres

Continua el procés de gestió de les sol·licituds presentades. La propera data marcada al calendari de la preinscripció escolar és el 19 d’abril, data en què es publicaran les sol·licituds presentades per centres i els barems provisionals.