Vés al contingut
1

Creix el nombre de persones amb bonificació al rebut de la brossa per ús de la deixalleria

 

Foto. Deixalleria de Pineda.
 

L’Ajuntament de Pineda ha resolt la bonificació de la taxa d’escombraries a particulars per ús de deixalleria durant el 2020 amb un total de 854 sol·licituds positives. La subvenció, que es podria demanar fins el 31 de gener, ofereix fins a un 20% de descompte en la taxa d'escombraries per ús de la deixalleria municipal.


D’aquesta manera es busca incentivar l’ús d’aquest equipament per poder tractar de forma correcta aquells residus que no tenen cabuda a la recollida selectiva (contenidors de carrer) com són olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora,...


Des que es va implantar aquesta bonificació l’any 2017, l’increment de persones que s’han pogut beneficiar d’aquesta subvenció ha estat constant: de la cinquantena el primer any, als 396 del 2018, 710 del 2019 i 856 persones durant aquest darrer any.


 

Els sol·licitants d’aquest ajut ja poden consultar quina ha estat la seva bonificació final a través del tauler de subvencions i ajuts de la seu electrònica de l’ajuntament de Pineda de Mar.

 

1