Vés al contingut
1

Baixa la incidència a Pineda de la taxa de reproducció de la Covid-19

 

Foto d'arxiu. CSMS

 

També baixa l'índex de risc de contagi ara és de 122,77, que es considera 'alt'. La darrera setmana s'han diagnosticat a Pineda 23 casos de Covid-19.

 

A nivell comarcal s'han vacunat 40.500 persones al Maresme amb la primera dosi, el que representa un 9% de la població, i gairebé 23.000 persones amb les dues dosis. El ritme de vacunació és lent, a l'espera que arribin més vacunes. Especialment, la ciutadania està reclamant que es puguin vacunar ja tots els majors de 80 anys i les persones amb malalties cròniques o greus.


 

Baixa lleugerament el nombre de persones ingressades

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la selva és de 33 persones, 6 menys que dijous 18 de març. Actualment hi ha 13 persones a l’Hospital de Calella, 9 al sociosanitari de Calella i 11 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (18/03), a l’Hospital de Calella s’han registrat 3 ingressos i 5 altes, dues de les quals són trasllats a d’altres centres sanitaris, i 2 defuncions.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (18/03), s’han registrat 4 ingressos i 5 altes.

 

A l’Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l’últim recompte (18/03) no s’ha registrat cap ingrés i s’ha comptabilitzat 1 defunció.