Vés al contingut
1

Les preinscripcions per al curs escolar 2021-2022 es fan fins dimecres

 

Foto d'arxiu.

 

 

El període de preinscripció escolar pel curs 2021-2022 acabarà el dimecres 24 de març per a educació infantil i primària, i les inscripcions per secundària es faran entre els dies 17 i 24.


 

L'Ajuntament de Pineda t'ajuda amb la preinscripció escolar.

Les famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud de preinscripció escolar podran fer-la amb el suport de l'Ajuntament a Can Comas o al Centre Cívic Poblenou finsel dimecres 24 de març demanant cita prèvia.

Trobareu tota la informació, requisits, documentació i procés de sol·licitud a mesura que es vagin publicant a la web www.pinedademar.cat/preinscripcioescolar

 

1

 

1
 

Baixen les ràtios a les aules

Més de la meitat de grups de P3 ofereixen ràtios inferiors a 25 pel proper curs, que tindrà uns 20.700 estudiants menys a tot Catalunya.

Baixa per primer cop els estudiants de primer d'ESO des de la seva creació. La reducció de les ràtios a P3 es dona tant per la baixada de la natalitat com per l'aplicació del nou decret d'admissions per reduir la segregació escolar. Els cursos estaran per sota dels 25 alumnes per aula però segons previsions, la majoria no arribaran a aquest nombre.