Vés al contingut
1

Es compleixen 30 anys del 1er Aplec de Penyes del Reial Club Esportiu Espanyol que es va celebrar a Pineda

 

Foto: Ràdio Pineda.

 

Escolta aquí l'entrevista a Joaquim Isarn

 

Ràdio Pineda ha recollit el testimoni del pinedenc Joaquim Isarn, molt vinculat al club. A l'aplec de Pineda del 17 de febrer de 1991, hi va participar el president del club Juli Pardo, i l'aplec va estar organitzat per la penya pinedenca que dirigia Jordi Salvans. L'alcalde de Pineda era aleshores Josep Lluís Fillat que també hi va ser.

Es va inaugurar un monòlit que es pot veure al Passeig Marítim, a tocar del carrer Dr. Bertomeu i Joaquim Isarn ha explicat que «va ser una efemèride molt important per la penya de Pineda, amb 2500 visitants de l'Espanyol de tot arreu i una gran celebració, i amb molta pluja» ha afegit. Es va fer servir també el pavelló Nino Buscató per fer alguns dels actes. També ha dit que «es va fer un gran dinar que va comptar també amb la presència de jugadors importants del club d'aquell moment".

 

No s'ha pogut fer cap acte commemoratiu per la situació de Covid-19 i pel fet que actualment es fan obres molt importants en aquell sector on hi ha el monòlit, al passeig. Però Joaquim Isarn ha dit que «quan es pugui es farà un acte per commemorar aquell esdeveniment».

Actualment Pineda no té penya del RCD Espanyol i els 'pericos' formen part de la penya de Calella i l'Alt Maresme.