Vés al contingut
1

Baixa el nombre d'ingressats per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes

 


 

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 63 persones, 23 menys que dilluns 8 de febrer. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella, 29 al sociosanitari de Calella, 16 a l'Hospital de Blanes i 1 al sociosanitari de Lloret de Mar.

 

Tenint en compte l'últim recompte (08/02), a l'Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i 16 altes, 4 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella i un és un trasllat en un altre centre sanitari. També s'han compatibilitzat 2 defuncions.

 A l'Hospital de Blanes, respecte a l'últim recompte (08/02), s'han registrat 6 ingressos, 6 altes, dues de les quals són pacients que ja s'han negativitzat però continuen ingressats al centre, i 2 defuncions.

 

A l'Hospital Sociosanitari de Calella respecte a l'últim recompte (08/02) s'han registrat 5 nous ingressos, tots 4 trasllats de pacients amb necessitats sociosanitàries ingressats a la unitat de medicina interna de l'Hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 5 altes, totes elles de pacients que ja s'han negativitzat però continuen ingressats al centre.