Vés al contingut
1

Pere Aragonès diu a Pineda que «ERC és la millor eina per reconstruir el país i per això ens cal tenir presidència de Catalunya»

 


 

Pere Aragonès va fer un míting de campanya a Pineda que va començar amb un agraïment a tothom «que lluita contra la Covid-19». Va dir que «Catalunya es podrà aixecar i en moments de dificultats, el país ha tret el millor de si mateix». En l'acte va afirmar que «una alternativa es del bloc del 155 o optar pels únics que poden fer avançar una reconstrucció en clau econòmica i social i per l'amnistia». Així ho ha dit també als micròfons de Ràdio Pineda

En l'acte fa assegurar que «la independència té sentit per ser una república d'oportunitats i poder gestionar les coses d'una altra manera, fent un país per a tothom amb dignitat per a tothom». Va defensar l'habitatge digne, treball i serveis públics per estar al costat de la gent i per això va dir que «cal transformar el dia a dia, sense espai per receptes fàcils». Va assegurar que ERC sempre ha estat «al costat de la gent, també a l'hora de prendre decisions difícils». En un aspecte més personal va dir que «davant les dificultats va decidir no abandonar i no ha tingut cap dubte en assumir la responsabilitat de ser el candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat. També va dir que «les generacions anteriors han tingut moltes dificultats i la propera legislatura  volen guanyar per reconstruir el país». Al final del seu parlament va animar als votants «i també als desorientats» a votar per ERC com a motor de canvi. També va dir que ERC pot ser el partit que sigui capaç de lligar la política catalana i poder fer un govern progressista i que «faci avançar Catalunya».

 


 

Mònica Palacín: «som la gent que hem estat al costat de les persones durant tota la nostra història, i ara és el moment d'ERC»

En l'acte també va intervenir la nº 14 d'ERC per Barcelona, la diputada i portaveu d'ERC-JxP, Mònica Palacín. Va elogiar la figura de Pere Aragonès i va demanar «ser mes forts ja que l'estat ha apostat perquè sigui el PSC qui derroti l'independentisme». També va afegir que «hi ha tot un país per reconstruir i ERC sempre ha estat amb la gent des dels anys 30». Va dir que «allà on governa ERC, guanya el poble fent política per les persones i faran les coses diferents quan guanyin a Pineda el 2023».

Mònica Palacín ha dit que en aquestes eleccions«volen unitat estratègica per reconstruir el país i ho volen liderar des d'ERC».

 

1

 

Va fer una crítica al govern local dient que «la taula de reconstrucció ha menystingut als sectors que hi participen» i durant l'acte va defensar la política d'ERC als ajuntaments i al Consell Comarcal del Maresme, en la millora de les beques menjador i la lluita conta la violència masclista entre altres. També va parlar del pla de millora a l'Hospital Sant Jaume de Calella, dels ajuts de la Generalitat als afectats del glòria, de les millores en educació, de la fi del peatge de la C32, les ajudes als autònoms i empreses del maresme.

Finalment va dir que «encara pateixen repressió, i volen ser útils als catalans amb la fita de la República Catalana, i reconstruint el país afectat per la pandèmia».


 

L'acte va ser presentat pel president de la secció local d'ERC a Pineda, Hugo Ernesto Guffanti i es va fer a l'Auditori de Pineda amb les mesures de seguretat que marca el protocol per la Covid-19.

 

1