Vés al contingut
1

Concurs de dibuix de Nadal d'Axa Uniamar amb els usuaris de la Fundació Marpí

Fotos: Axa Uniamar

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquests dies podeu veure exposats a l'aparador d'Axa Uniamar de l'Avinguda Montserrat de Pineda els 32 dibuixos que han fet els nois i noies de la Fundació Marpí, al concurs de dibuix que organitzava Axa durant les festes de Nadal. Recordem que aquest concurs de dibuix només podien participar els usuaris de Marpí, amb l'objectiu de donar visibilitat de les capacitats artístiques dels mateixos usuaris del Taller Horitzó i de Marpí. Clara Morera responsable d'Axa ha explicat que aquest any, a causa de la pandèmia, han demanat als usuaris de Marpí que fessin dibuixos relacionats amb les festes en general.

 

2

Clara Morera responsable d'AXA Uniamar

 

Clara Morera ha explicat que el concurs de dibuix nadalenc es molt esperat entre els usuaris de la Fundació Marpí. Ha dit que aquest any han vist molt de color en els dibuixos.

 

Els dibuixos estaran exposats fins el dia 15 de febrer a l'aparador d'Axa Uniamar de Pineda i que l'entrega de premis es farà quan la situació actual ho permeti. Axa Uniamar fa 7 anys que organitza aquest concurs de dibuix Nadalenc pels nois i noies de Marpí.