Vés al contingut
1

Acte de reconeixement a la Farmàcia Mir pel seu 50è aniversari

 

La Farmàcia Mir, situada a avinguda Hispanitat 27, ha complert durant el 2020 el seu 50è aniversari. Des de fa uns anys l’ajuntament celebra, coincidint amb la Fira de Nadal, un acte institucional amb les empreses del municipi que assoleixen aquesta efemèride. Enguany i a causa de l’actual situació sanitària l’acte s’ha adaptat en un format més reduït. Tot i això no han faltat les anècdotes i els records que deixen aquests 50 anys treballant pel municipi.

L’alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor ha presidit l’acte que ha comptat amb la presència del matrimoni Lluís Mir i Carme Soler i del seu fill Joaquim Mir qui regenta la farmàcia en l’actualitat. També hi han estat presents la regidora de planificació estratègica Sílvia Biosca, el regidor d’empresa Jordi Masnou i la regidora de comerç Sònia Moraleda. Precisament l’alcalde ha recordat la vinculació de Lluís Mir amb l’ajuntament com a regidor d’hisenda quan era alcalde Josep Aragonès.

També s’ha destacat l’arrelament i l’estima tant de la família com de l’establiment a Pineda: popularment a la plaça del Pilar on s’ubica també se l’anomena plaça de la farmàcia. S’ha agraït el compromís i la col·laboració de la família amb Pineda recordant, per exemple, com cedia la llum en les primeres edicions de la Festa Major de Poblenou.

Per la seva banda Lluís Mir ha volgut destacar la labor social que fan les farmàcies com a punt de trobada i de seguiment de persones ,sobretot grans, que viuen soles.


1